Най-продавани

Gocycle S

Gocycle S

Цена: 5,250лв.
Twist throttle

Twist throttle

Цена: 30лв.

Вело маршрути

 

Велошествие на 19 Май 2012г.

Дата: 2012-05-19

Велошествие на 19 Май 2012г.

 

 

Писмо за съгласуване

 

 

Уважаема г-жа Ненкова,

 

С настоящето писмо бихме искали да съгласуваме велошествието, което предвиждаме да проведем на 19 май 2012 г. с параметри и маршрут като следва:

 

- начало на шествието: от 18:30 часа на паметика на “Съветската армия”, където се предвиждат приветствия от официални гости;

 

- маршрут: паметика на “Съветската армия” – бул. “Евлоги Георгиев” – бул. “България” – бул. “Петко Ю. Тодоров” – Южен парк

 

- шествието завършва със забавна програма на сцената в Южен парк

 

- очакваният брой участници е 3000 души.

 

Целта на шествието е да популяризира велосипедния транспорт и да насърчи както гражданите, така и местните власти към повече внимание при планирането на велосипедната инфраструктура.

 

За недопускането на инциденти, безопасното провеждане на мероприятието и почистване сме създали необходимата организация и като Ви информираме за събитието се надяваме да предприемете необходимите действия по съгласуване със съответните институции. Във връзка с разпоредбите по ЗСММ и гл.V от Наредба 1 на СОС Ви уведомяваме, че събитието се организира от организации, регистрирани по ЗЮЛНЦ в обществена полза.

 

Организатор на проявата е Сдружение „Велоеволюция”. За повече информация относно организацията на събитието можете да се свържете с нас на електронна поща info@velobg.org и на тел. 088 600 9084 – Иво Делин, Велоеволюция.

 

18.04.2012 г.                                           С уважение: Иво Делин

Гр. София                               Председател на УС Сдружение “Велоеволюция”

 

Източник:http://velobg.org/

 

 

 

 

 

Нови продукти

Gocycle GS

Gocycle GS

Цена: 0лв.
Gocycle G1

Gocycle G1

Цена: 1,200лв.
Voyager HS11 Electric

Voyager HS11 Electric

Цена: 1,650лв.